Har du lyst til at le på Atterbakke? Så mød op på onsdag den 26. august. Det er hårdt arbejde, men det er også sjovt.

Danmarks Naturfredningsforening har brug for din hjælp. Så hvis du kan slå med le eller blot vil lære det, så mød op på Atterbakke den 26. august på et tidspunkt, der passer dig.

Blot nogle få timers arbejde vil være en stor hjælp. Det er meget muligt, at det er hårdt arbejde, men til gengæld er det også rigtig er sjovt.

atterbakkeNæstved Kommune lavede naturpleje derude i december måned. De har altså gjort det grove arbejde med deres maskiner, men de sårbare områder skal slås med le.

Det er onsdag den 26. august mellem kl. 10.00 og 20.00, at der er høslæt på det fredede område på Atterbakke, Atterbakkevej 11, 4684 Holmegaard (ml. Dysted og Størlinge)

Ud over at man får lidt motion og gør en god gerning, så vil man også opleve naturen fra dens bedste side. Hvis man er heldig, kan man måske se en havørn, og floraen er smukkere end nogensinde.

DN giver et par stykker mad til frokost kl. 12.00 og til aftensmad kl. ca. 18.00, derfor er det nødvendigt at tilmelde sig på forhånd. Det kan man gøre ved at ringe til Hanne Juul-Dam fra DN Næstved på tlf. 29 13 00 99 senest den 25. august kl. 12.00. Hun giver også gerne yderligere oplysninger.