Næstved Erhverv slår i oktober og november dørene op for et kursusforløb i forretningsudvikling for bygge- og anlægsbranchen. Kurset strækker sig over fire dage med to uger mellem kursusgangene.

Mange bygge- og anlægsvirksomheder er begyndt at se lyst på fremtiden. Tilgang i ordrebøgerne og nye byggeprojekter giver mulighed for at opleve vækst. Men for at virksomhederne kan tage en masse nye ordrer ind, kræver det, at de får finjusteret deres forretningsplan, så de står godt rustet med den rette organisation.

Et oplagt sted at komme godt i gang er dette kursus om udviklingen af virksomhedens produkter og ydelser, et styrket salg og en effektivisering af driften.

Når kurset er afsluttet, vil deltagerne have fået ny inspiration og viden og stå med en færdig forretningsplan skræddersyet til den enkelte virksomhed i deltagerkredsen.

Program, praktiske oplysninger og kursusdage i vedhæftede invitation. Næstved Erhverv har mulighed for at tilbyde kurset til en yderst attraktiv deltagerpris: 4.895 kr. ekskl. moms.

Hent invitationen

Jesper Salling Nielsen underviser
Jesper Salling Nielsen underviser