danielDet handler om at dele sin musik og give noget tilbage, når den unge koncertpianist Daniel Linder giver gratis koncert på Rønnebæksholm den 11. august kl. 19:30, inspireret af hans mors udvekslingsophold i Næstved for næsten 50 år siden.

Midt i august får Næstved besøg af den unge, talentfulde pianist Daniel Linder fra Californien. Han er ellers på rejse til Lyon i Frankrig, hvor han optræder og modtager undervisning, men han har en helt særlig grund til at lægge vejen forbi Næstved. Det var nemlig her, hos Gitte Banke (nu Birgitte Barfod), at hans mor boede under sit udvekslingsophold i skoleåret 1967/68 og øvede sine egne musikalske færdigheder som en af de første kvindelige violinister i Næstved Gymnasiums orkester.

Daniel Linder har meget vel arvet sin mors musikalske evner, og nu vil han gerne give noget tilbage og dele sin musik med os alle. Derfor inviterer Rønnebæksholm til klassisk koncert i Herskabsstalden tirsdag den 11. august kl. 19:30, hvor man kan opleve nogle af de helt store klassiske værker fra komponister som Beethoven, Chopin og Berg.

Musikken har været en del af Daniel Linders liv siden han var helt lille, og trods sin unge alder er han allerede ved at tage en doktorgrad i musik på University of California. Han har givet koncerter over hele USA, modtaget flere priser og underviser også nye talenter.

Koncerten er gratis og alle er velkomne. Dørene til Herskabsstalden åbnes kl. 19:00.

Del på sociale medier