Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 010615-080615.

SPRITBILISTER
Tidspunkt: 05-070615
Fredag klokken 16.49 standsede politiet en 48-årig mand fra Sandved på Maglebjergvej i Dalmose. Manden fik taget en alkometertest, som viste, at promillen var højere end det tilladte. Han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel.

Tidspunkt: 05-070615
Søndag klokken 4.04 standsede politiet en 31-årig mand fra Litauen i Ramsherred i Næstved. Manden fik taget en alkometertest, som viste, at promillen var højere end det tilladte. Han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel.

HÆNDELSER

NÆSTVED: 15-årig sigtet for trusler efter butikstyveri
Tidspunkt: 08/06-2015

Mandag klokken 22 blev politiet kaldt til Bilka i Næstved Storcenter, hvor personalet tilbageholdt en formodet butikstyv. Det var en 15-årig dreng fra Næstved, og en medarbejder i Bilka havde set ham lægge fire flasker spiritus i en taske. Da han blev tilbageholdt efter kasselinjen, råbte han op og truede en ansat, en centervagt og en anden kunde med, at han ville smadre dem. Den 15-årige blev anholdt, da politiet kort efter ankom til butikken, og han blev sigtet for trusler og taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 23.59. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

NÆSTVED: 23-årig kørte uden kørekort – fik bilen beslaglagt
Tidspunkt: 08/06-2015

Mandag klokken 10.06 standsede politiet en bil på Karrebækvej ud for Fjordvangen uden for Næstved. Føreren var en 23-årig mand fra Næstved, og det viste sig, at han ikke havde noget kørekort, og derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret. På grund af flere tidligere sager blev den bil, den 23-årige var kørende i, beslaglagt på stedet.

NÆSTVED: Anholdt tre gange på samme dag
Tidspunkt: 01/06-2015

Tre gange blev en 19-årig mand fra Næstved anholdt i løbet af mandagen, og alle tre gange sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Første gang var klokken 10.55, hvor politiet var på den 19-åriges adresse efter en anmeldelse om, at der stod en person og sparkede på en rude. Mens betjentene var på stedet, kom den 19-årige hjem, og han var åbenbart ikke tilfreds med politiet, for han skældte en af betjentene ud. Han blev anholdt, afhørt og efter at være faldet lidt ned, blev han løsladt igen klokken 11.10. Klokken 15.50 henvendte den 19-årige sig på politistationen i Næstved, hvor han var opfarende og optrådte aggressivt. Han blev derfor anholdt og sat i detentionen indtil klokken 17.50.
Kort efter blev politiet igen tilkaldt til uro ved den 19-åriges adresse på Parkvej, og da politiet ankom, blev betjentene overfuset af den 19-årige, som sammen med en 18-årig mand fra Næstved spyttede på politibilen. De blev begge anholdt klokken 18.29 og fik en overnatning i detentionen på politistationen, inden de blev løsladt omkring klokken 6 tirsdag morgen.

NÆSTVED: Heldigvis ingen personskade ved færdselsuheld
Tidspunkt: 02/06-2015

Tirsdag klokken 12.15 skulle en bil ført af en 18-årig kvinde fra Faxe foretage venstresving fra Havnegade ned ad Toldbodgade; men den 18-årige kvinde overså desværre en bil ført af en 54-årig mand fra Næstved, der kørte i modsat retning. Den 54-årige mand kunne ikke undgå at påkøre kvinden, og der skete ved påkørslen betydelig materiel skade på de to biler. Den 54-årige mand og en passager fra kvindens bil måtte en tur på sygehuset til kontrol, der var dog heldigvis ikke sket personskade.

NÆSTVED: Politiet fangede tre udenlandske skrottyve
Tidspunkt: 03/06-2015

En mand kontaktede onsdag aften klokken 21 politiet og oplyste, at han havde set nogle mænd i færd med at fjerne noget fra en byggeplads på Ærøvej og lægge det ind i en kassevogn, og da han havde anråbt dem, havde de blot trukket på skuldrene og fortsat, hvorefter de var kørt fra stedet i kassevognen. En patrulje kørte til området og traf kort efter en kassevogn som beskrevet af anmelderen. I bilen sad tre mænd på henholdsvis 19, 28 og 35 år – alle med Rumænsk statsborgerskab og kassevognen var fyldt med metalskrot. De blev herefter alle anholdt og sigtet for skrottyveri.

NÆSTVED: Politiet måtte to gange til butikstyveri i Bilka
Tidspunkt: 03/06-2015

Onsdag eftermiddag klokken 13.56 blev politiet – af en butiksdetektiv – tilkaldt til Bilka i Næstved Storcenter, hvor butiksdetektiven tilbageholdt to mænd, som var gået gennem kasselinjen uden at betale for to stege og noget fiskegrej. Ved patruljens ankomst kunne betjentene konstatere, at der var tale om to mænd på henholdsvis 19 år fra Skælskør og 25 år fra Næstved. De to unge mænd erkendte begge, at det var en dumhed af dem. De blev begge sigtet for butikstyveri.
Senere samme eftermiddag klokken 16.46 måtte politiet igen til Bilka i Næstved Storcenter, hvor en ung mand var blevet taget i at stjæle otte flasker spiritus. Det drejede sig om en 15-årig ung mand fra Næstved, som ud over de stjålne flasker spiritus endvidere havde en kniv på sig, som var ulovlig. Betjentene tog ham med hjem til hans mor, hvor de afhørte ham og sigtede ham for tyveriet og overtrædelse af våbenloven.

TAPPERNØJE: Campist måtte sove i detentionen
Tidspunkt: 05/06-2015

Fredag aften klokken 19.10 måtte en politipatrulje sendes til en campingplads på Hovedvejen i Tappernøje, hvor en mand øjensynligt var i gang med at splitte en campingvogn ad. Politiet havde tidligere på dagen været på stedet for at dæmpe gemytterne, men det var åbenbart kun en kort tid, det havde hjulpet. Det viste sig at være en 39-årig mand, som bor fast på campingpladsen, der var i gang med at splitte sin campingvogn ad og i øvrigt nu rendte rundt med en kniv og virkede truende, hvilket gjorde de andre campister utrygge. Betjentene måtte anholde den 39-årige mand klokken 19.45, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han fik i øvrigt lov til at sove i detentionen på politigården i Næstved til næste morgen klokken 6.36, hvor han blev løsladt.

TAPPERNØJE: Gårdbrand i Leestrup
Tidspunkt: 03/06-2015

Torsdag morgen klokken 4.16 blev politiet tilkaldt til brand i en gård beliggende på Stavnstrupvej i Leestrup. Det viste sig, at der var ild i en sidebygning og et værksted på landejendommen, som brandvæsenet var i fuld gang med at slukke. Årsagen til branden vides endnu ikke og politiet brandteknikere skal i løbet af torsdag undersøge sagen nærmere.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Skovduevej Hus Mandag klokken 08.00 – 09.40 Acer computer, IBM tablet, Louis Vuitton sportstaske, Louis Vuitton pung, iPad 4, smykkeskrin samt sølv- og guldsmykker af ukendt mærke
Tappernøje Højgårdsvej Landejendom Lørdag klokken 22.00 – mandag klokken 19.00 Husqvarna motorsav, Husqvarna havetraktor og kompressor af ukendt mærke

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Fuglebjerg Rejnstrupvej Fredag klokken 13.10-14.00 Bestilt færdselskontrol: tre klip og en hastighedsovertrædelse uden klip
Næstved Gavnøvej Søndag klokken 15.50-16.20 Spritkontrol: 52 køretøjer standset og kontrolleret – ingen sager
Næstved Bystævnet Klokken 13.35 – 13.00 Spritkontrol: 23 køretøjer standset og kontrolleret – ingen sager
Næstved Klokken 20.00 – 22.00 15 køretøjer standset og kontrolleret – tre sigtet for at have anvendt håndholdt mobiltelefon