Kom og nyd de skønne toner fra diverse musikere og bands, der vil besøge Næstved i august. Der vil være noget for enhver smag – både svingende jazztoner og skønne dansenumre.

1. august: Sommer Jazz med B-Flat
Dette er sidste gang, hvor du har mulighed for at lytte til Sommer Jazz i Næstved, der har kørt hver lørdag fra d. 27. juni og spiller sidste gang d. 1. august. Denne lørdag kan du opleve lokale kræfter: Bandet B-Flat består af nogle erfarne og dygtige herrer, der leverer deres musik med humor og høj energi. De vil spille kendte klassikere fra The Beatles og diverse danske revyviser.

Du kan opleve B-Flat Foran Raadhuskroen kl. 11.00.

7. august: Mayday
Der er lagt i ovnen til en skøn aften, når det ambitiøse festband Mayday giver jer en underholdende aften i godt selskab på Axeltorv. Deres ernorme spilleglæde og høje energiniveau smitter altid af på deres publikum. Tag derfor din venner og familie med til en aften i selskab med hinanden, Mayday og god musik.

Mayday spiller på Axeltorv ved Underhuset kl. 17.00 – 20.00.

14. august: Players
Dansebandet Players har længe været etablerede i den danske musikbranche og har varmet op for store navne som Søs Fenger, Tommy Seebach og Karen Busk. De er nu klar til igen at levere de gode toner til Axeltorv ved Underhuset.

Players spiller på Axeltorv ved Underhuset kl. 17.00 – 20.00.

21. august: Bandet Danmark
Bandet Danmark består af fire dygtige og spilleglade herrer. De har spillet sammen i over 10 år på både festivaller og til koncerter. Bandet består af følgende:
Jan Nielsen som sanger og guitarist – hans stærke vokal imponerer altid.
Thomas Stær som er en af Danmarks mest anerkendte guitarister.
Robin Pold på trommer, der for tiden spiller sammen med Sylvester Larsen – søn af Kim Larsen.
Klaus Nielsen på bas, der udover at spille bas også er indehaver af et studie, der producerer musik til flere anerkendte kunstnere.

Kom og oplev Bandet Danmark på Axeltorv ved Underhuset kl. 17.00 – 20.00.

28. august: Fire Halve
Bandet vil spille de ikoniske numre, som mange har rocket og danset til gennem livet. Numrene vil være fra Gasolin, Shu-bi-dua, TV2 og Kim Larsen. De vil fremføre numrene med en stor portion energi og livsglæde, hvortil publikum sjældent kan stå helt stille.

Kom og rock og hyg med når Fire Halve spiller på Axeltorv ved Underhuset kl. 17.00 – 20.00.

Fire Halve
Fire Halve