Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved.

SPRITBILISTER

Tidspunkt: 290415

Fredag klokken 11.18 standsede en patrulje en bil, som kørte på Præstøvej i Næstved. I bilen sad en 70-årig kvinde, som virkede beruset, og en alkometertest viste da også et positivt resultat en smule over det tilladte, hvorfor hun blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

På Dyssegårdsvej i Næstved kørte lørdag aften klokken 20.16 en bil, som politiet gerne ville se nærmere på. Føreren af bilen – en 35-årig mand fra Næstved – blev alkometertestet, og da testen viste positivt resultat et stykke over det tilladte, blev han anholdt go sigtet for spirituskørsel.
Tidspunkt: 280415

Mandag klokken 22.45 standsede politiet en 19-årig mand fra Næstved, der kom kørende på Jungshovedvej ved Præstø i en rutinekontrol. Det viste sig, at den 19-årige virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Da betjentene visiterede ham, fandt de 2,8 gram hash, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

HÆNDELSER

NÆSTVED: Butikstyv vendte tilbage

Tidspunkt: 27/04-2015

Fredag eftermiddag bemærkede personalet i Sportmaster i Ringstedgade i Næstved en mand, som proppede en fodboldtrøje i tasken og stak af. Han blev indhentet af en rapfodet medarbejder på Nettos p-plads, og her leverede tyven den stjålne trøje tilbage. Da medarbejderen kom retur til butikken, blev det opdaget, at der også var stjålet en iPad fra butikken. Tirsdag klokken 16.34 fik politiet en anmeldelse om, at den pågældende butikstyv var vendt tilbage til forretningen og nu blev tilbageholdt. Det var en 48-årig mand fra Næstved, som blev anholdt og sigtet for tyveri klokken 16.45. Ved en ransagning på hans adresse fandt betjentene efterfølgende den stjålne iPad, som kom retur til forretningen. Den 48-årige blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.22.

NÆSTVED: Optrådte aggressivt på banegården

Tidspunkt: 29/04-2015

Onsdag aften klokken 21.15 blev politiet tilkaldt til venterummet på banegården i Næstved, hvor to personer optrådte aggressivt efter, at de havde været inden i butikken. Ved politiets ankomst var den ene af de to mænd ikke faldet til ro endnu, og han – en 40-årig mand fra Tappernøje – blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelse og derefter bortvist fra banegården.

NÆSTVED: Politihund fangede indbrudstyv

Tidspunkt: 30/04-2015

Torsdag klokken 0.03 fik politiet en melding fra en vagtcentral om, at en indbrudsalarm var gået på en virksomhed på Smedevænget i Næstved. Vagtcentralen oplyste, at de kunne se, at der var tale om flere personer, som bevægede sig på området. Politiet sendte flere patruljer herunder med hunde – til området for at rundere. På Industrivangen i nærheden blev en person set krydse vejen, og en af politihundene løb ham op, og bevogtede ham, indtil betjentene nåede frem. Det viste sig at være en 27-årig mand uden fast bopæl. Bilen han kørte i var påmonteret stjålne nummerplader. Han blev herefter anholdt og taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu skal afhøres.

NÆSTVED: Smadrede rude – sov på gulvet

Tidspunkt: 01/05-2015

En 31-årig mand fra Søllested blev fredag klokken 10.20 anholdt og sigtet for hærværk. Det skete, efter at den 31-årige havde smadret en rude til et foreningslokale på Korinthvej i Næstved, hvor han havde lagt sig til at sove efter at have drukket et par af sine medbragte dåseøller. Der var ikke stjålet noget fra stedet, men den 31-årige, der var fuld, blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 12.35.

Indbrud

By

Vej

Type

Tidsrum

Udbytte

Næstved

Sneserevej, Blangslev

Hus

Tirsdag klokken 21 – onsdag klokken 12

Køleskab af ukendt mærke

Hastighedskontroller

By

Vej

Tid

Type

Kontrollerede

Fartbilister

Tilladt

Hurtigste

Klip

Næstved

Slagelsevej

Fredag klokken 6.41 – 10.48

ATK

536

202

50 km/t

97 km/t

38 klip og 5 betingede frakendelser

Færdselskontroller

By

Vej

Tidspunkt

Næstved

Farimagsvej

Klokken 10.29 – 10.45

Færdselskontrol:14 køretøjer kontrolleret – ingen sagerJ

Næstved

Østre Ringvej

Klokken 10.49 – 11.15

Færdselskontrol:20 køretøjer kontrolleret – en sag for at køre med håndholdt mobiltelefon