Før i tiden var diner transportable typisk noget, man fik leveret til store mærkedage; bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og receptioner. Men mindre kan også gøre det. Hvorfor ikke fejre den ikke-runde fødselsdag, bryllupsdagen, housewarmingen, jobskiftet eller eksamen med lækre retter leveret lige til døren?

Brunch er et populært valg til den uformelle sammenkomst. Det ikke så forpligtende som en frokost eller et middagsselskab, men det er lige så lækkert. Både private og erhvervsdrivende mødes i stigende omfang til brunch.

I Næstved leverer Frimann’s Gourmet brunch menuer til hverdag og fest. Du kan vælge mellem flere forskellige menuer, fra den enkle standard brunch til den avancerede model. Du får maden leveret anrettet og varmt, lige til at sætte på bordet.

For 145 kr. kuverten får du bacon, røræg og brunchpølser, rullepølse og spegepølse med sky og løg, brie og blåskimmelost med marmelade, yoghurt med honningristede nødder og friskbagte kanelsnegle.

Får 195 kr. omfatter menuen også spinattærte med salat af rucola og soltørrede tomat, kartoffelterrin med krydderurtesalat, serranoskinke med creme af bagte rødbeder og italiensk pølse med tomatkompot.

Begge menuer inkluderer friskbagt lyst og mørkt brød samt smør.

Så skal du bare sætte vand over til kaffe!