sweet dreamsUnge musikere og sangere trykker den af i FolkeCaféen fredag d. 17. april, når Næstved Musik- & Kulturskole afd. Fensmark har premiere på årets teaterkoncert: “Sweet Dreams”.

FolkeCaféen holder som vanligt til i Folkemusikhuset, Holmegaardsvej 56 i Fensmark, hvor bus 602 kørrer lige til døren frem til midnat.

Vinyl, cd og walkman
80’erne var et fantastisk musikalsk årti, så der bliver lejlighed til at genhøre – eller høre for første gang? – musikalske klassikere af Michael Jackson, David Bowie, ABBA, Queen, Prince , Toto med flere. Det hele bliver fremført med nerve og energi af unge upcomings fra musik- og kulturskolen.

80’erne husker vi som epoken, hvor musikken udkom på vinyl, kassettebånd og det nye medie: cd’en. Tøjet var farvestrålende og MTV spillede musikvideoer døgnet rundt. Der var dukket nye spilletyper op: unge brugte tid på at fange en ost, mens man forsøgte at undgå selv at blive spist. Og unge fik musik i ørerne: walkmanden var født.

FolkeCaféen glæder sig til at tage publikum med på en musikalsk rejse; – en rejse, som vil være et nostalgisk trip for de lidt ældre, mens det for de yngre vil være en en “øre-åbner” til en spændende musikalsk verden med en meget alsidig musik, der spænder lige fra den blideste pop over svedig funk til hård rock.

Bestil billetter
På premiereaftenen d. 17. april vil der være spisning fra kl. 19, mens selve teaterkoncerten vil begynde ca. kl. 20. Billetterne koster 75 kr for voksne, men kun 40 kr for børn og unge under 18 år. Vil man kun overvære koncerten, koster det 40 kr.

Billetter kan bestilles via mail til folkecafeen@gmail.com eller via sms til 91 25 35 50. Husk at oplyse antal spisebilletter eller koncertbilletter.
Billetterne betales ved indgangen, som åbner kl. 18.30.

Spiller også den 18. og 19. april
Er du forhindret i at komme til premieren – eller du bare ikke kan få nok af rock – så spiller forestillingen også lørdag d. 18. kl. 20 og søndag d. 19. kl. 15

OBS: billetter til disse forestillinger bestilles via sms til 2623 1366, da det er Musik- & Kulturskolen, der selv står for disse koncerter. Disse koncertbilletter uden spisning koster 40 kr og betales ved indgangen.

Download Sweet Dreams plakaten

Opera på Mors Dag
Også i år er der stor opera-/operettematiné i FolkeCaféen på Mors Dag søndag d. 10. maj kl. 15.30. Som vanligt er det med den kongelige tenor Gert Henning-Jensen som ankermand. I år har han taget en kær gæst med, nemlig sopranen Lise-Lotte Nielsen, og de ledsages på flygel af Carol Conrad. Billetter af 175 kr er sat til salg på billetten.dk

Følg FolkeCaféen på Facebook og på www.folkecafeen.dk