Næstved Erhverv og en række samarbejdspartnere vil fremover publicere nyheder og annoncere arrangementer for den lokale bygge- og anlægsbranche. Det sker med en ny gruppe på Linkedin.

linkedinBygge- og anlægsbranchen er et af indsatsområderne i Næstveds nye erhvervsstrategi, og Næstved Erhverv har derfor flere aktiviteter for denne branche i støbeskeen. Det drejer sig om netværk, samarbejde og forretningsudvikling.

Bygge- og anlægsvirksomhederne har traditionelt stået stærkt i Næstved Kommune. I dag er det en fjerdedel af de private jobs i vores lokalområde, som branchen står for, og omkring 800 virksomheder i branchen hører hjemme i vores kommune – selvfølgelig er mange af dem helt små, men det vidner om en stor virkelyst blandt fagfolk og iværksættere.

Når vi tror på bygge- og anlægsbranchen – og gerne vil prioritere den i vores arbejde – så skyldes det, at vi her ser et perspektiv for vækst og nye arbejdspladser. Vores del af Danmark vil i det kommende årti opleve offentlige byggerier og ny infrastruktur for flere hundrede milliarder kroner. Vi vil sikre, at investeringerne fører til nye jobs i det lokale erhvervsliv.

Der er rigtig mange gode kræfter, der gerne vil tage del i dette arbejde: Branchenetværk, erhvervsorganisationer, uddannelsesinstitutioner, Næstved Kommune og ikke mindst de mange lokale bygge- og anlægsvirksomheder. Gruppen på Linkedin skal derfor skabe overblik og vidensdeling i forhold til de forskellige aktivitetstilbud til branchen.

Tilmeld dig allerede i dag gruppen.

Hvis du ikke er på Linkedin, kan du på www.linkedin.com nemt og hurtigt oprette en profil.