Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stor kartoffelhøst

2. september 2017 12:00 - 16:00

I forbindelse med udstillingen “Planter i bevægelse” har kunstneren Åsa Sonjasdotter plantet 12 forskellige – heriblandt flere usædvanlige – kartoffelsorter i Herregårdshaven på Rønnebæksholm. Nu får alle udstillingens gæster lov til at grave kartoflerne op for at tage dem med hjem og smage på dem.

Kunst kan være og bestå af rigtig mange ting. Det har den svenske kunstner Åsa Sonjasdotter bevist i forbindelse med kunstudstillingen “Planter i bevægelse” på Rønnebæksholm. Her har hun lavet værket “Kartoflernes orden”, som består af 12 forskellige kartoffelsorter, der alle er avlet og sat i jorden i Herregårdshaven. Formålet er at belyse sammenhængen mellem madproduktion og kulturhistorie.

Lørdag den 2. september får udstillingens gæster så lov til at grave de mange kartofler op for at tage dem med hjem og smage på dem. Nogle minder om dem, vi allerede kender, mens andre både er udsædvanlige og historiske.

Hvis man er i tvivl om, hvilke kartoffelsorter, man ønsker at tage med hjem, kan man eventuelt benytte sig af de forskellige smagsprøver, som bliver serveret på dagen.

For at deltage kræver det en adgangsbillet til udstillingen. Adgangsbilletten koster 50 kr. pr. person.

Pris: Deltagelse kræver adgangsbillet til udstillingen “Planter i bevægelse”.

Foto: Rønnebæksholm
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
2. september 2017
Tidspunkt:
12:00 - 16:00

Sted

Rønnebæksholm
Rønnebæksholm 1
Næstved, 4700
+ Google Maps
Telefon:
55 72 47 24
Hjemmeside:
http://www.roennebaeksholm.dk/
Del på sociale medier