Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

The Purple Xperience

14. marts 20:00

Sydsjællands største kulturcenter har fået fingrene i en lækkerbisken for fans af den bortgangne Prince. Amerikanske The Purple Xperience giver publikum lyden, looket og musikere i verdensklasse. Festen går i gang den 14. marts 2019!

The Purple Xperience er et band uden lige. Fem mand høj, og fra Princes fødeby Minneapolis i Minnesota. De har turneret USA tyndt siden bandets begyndelse i 2011, og stifterne Dr. Fink og Marshall Charloff har skabt den bedste og mest autentiske gengivelse af Prince og The Revolution.

The Purple Xperience. Pressefoto.

De har underholdt over 300.000 publikummer, og er nu klar til at indtage Skandinavien med en turné hvor Næstved er én af blot få byer i Danmark der får fornøjelse af The Purple Experience.

Frontmanden Marshall Charloff ikke bare efterligner Princes magiske talent på hans egen unikke vis, han har også en fortid med den nu afdøde kunstner. Han spillede med i 94 East, hvor han både spillede keyboards og guitar, og Prince var lead-singer.

Og bandets bagmand Pepe Willie er ansvarlig for både Princes og Marshall Charloffs karrierer. Med Princes død i 2016, er Marshall Charloff, med al respekt, nok det tætteste bud på at komme nær verdensstjernen.

Musikere i verdensklasse
Marshall Charloff har fokuspå at The Pruple Xperience kun tæller musikere i absolut verdensklasse, og består af; New Power Generations Tracey Blake på lead guitar, bassisten fra Christina Aguilera og Backstreet Boys’ bands, Ron Long, Ron Caron fra The Rembrandts og Tina an the B sides, og New Power Generations keyboardspiller. Alt I alt et hold der ikke kan matches.

Glæd jer til en funkfest uden lige, når The purple Xperience giver den gas i Ny Ridehus den 14 marts 2019. Det er en af de eneste chancer for at opleve dette band i Danmark, på deres skandinaviske turné.

Har du lyst til at funke med? Så tøv ikke med at købe billet, til en unik stående koncert på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Find din billet på www.gkkultur.dk, fra billetkontoret på kulturcenteret hvor fra du også afhenter dine billetter når du reserverer på tlf. 5588 3950.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
14. marts
Tidspunkt:
20:00

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier