Næstved Teaters repetoire for sæson 2019-2020 er nu klar, og fra mandag den 6. maj kl. 10.00 kan man selv købe billetter og læse om forestillingerne på deres hjemmeside.

Flere og flere siger “Nej tak til reklamer” – og modtager derfor ikke den hustandsomdelte brochure. Derfor har Næstved Teater besluttet sig for ikke at udsende den i år.

Som sædvanligt tilbyder de i den kommende sæson en bred vifte af forskellige forestillinger, der kun har kvaliteten til fælles.

I samarbejde med Arena Næstved tilbyder de musicalen Lyset over Skagen, historien om de mange kunstnerbohemer “på toppen af Danmark” omkring forrige århundredeskifte. I Teatersalen viser de vores egnsteaters forestilling Mit liv som Niels, med Dansk Rakkerpaks Niels Grønne.

Alle øvrige forestillinger vises i Ny Ridehus, men som noget nyt vil der til to af dem, Selvtægt og Den grønlandske mand være unummererede pladser, så man bedst muligt kan indrette salen efter antal solgte billetter.

Næstved Teater fortsætter med de populære cafèforestillinger, hvor man sidder ved runde 4-mandsborde og kan nyde en genstand under forestillingerne: Bodil Jørgensen optræder i cabarèten Ryg, med Jørgen Rygs kendte monologer og sange og operakompagniet Figaros lader det i denne sæson gå ud over et at teaterhistoriens klenodier Elverhøj, der tilføres komik og nye sange; nævnes skal også forestillingen Driving Miles med 4 jazzmusikere og en fortæller på scenen, om musikeren Miles Davis og hans norske chauffør.

Man kan også opleve Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen i Adressaten ubekendt, om venskab og nazismens fremmarch; Waage Sandø og Ole Lemmeke i Strindbergs Dødsdansen, Kurt Ravn og Peter Schrøder i 2 på tur, samt mange andre kendte skuespillere i de øvrige forestillinger:
Operetteperler i Det`lunt i nat, Sebastians Skatteøen, moderne dans til David Bowies musik i A space in the dark, Flemming Jensens komik i Jorden rundt i 80 dage og meget, meget mere.

Også deres børneteater præsenterer en perlerække af forestillinger; programmet er endnu ikke helt på plads, men de forventer, at salget starter i løbet af maj.

2 på tur. Foto: Gudmund Thai
Ryg. Foto: Gudmund Thai
Del på sociale medier