Inden parkeringshuset på Grønvej åbner for biler i slutningen af august, har alle nu mulighed for at prøvekøre p-huset med ben og øjne. Det er også muligt at nyde en pølse og få en snak med entreprenør 5E Byg A/S og repræsentanter fra Næstved Kommune, når de holder åbent hus og rejsegilde torsdag den 28. juni, mellem klokken 14 og 16.

Det skriver Næstved Kommune til Dit Næstved.

Parkeringshuset på Grønvej skyder nu hastigt i vejret, og det skal fejres med rejsegilde og åbent hus for alle interesserede.

Det glæder formand for Teknisk Udvalg Helle Jessen, at byggeriet går efter planen.

“Vi ved, at folk sukker efter flere parkeringspladser, for der er jo godt gang i byggeriet og udviklingen af Næstved. Derfor har vi valgt at investere i to nye store parkeringshuse centralt i byen, da det er tilsvarende vigtigt, at man kan komme af med bilen, så vi bliver ved med at være en attraktiv by at besøge og være indbygger i,” lyder det fra Helle Jessen.

Parkeringshuset ved Grønvej vil være klar til brug sidst i august. De udvendige arbejder med facader, udsmykning og begrønning vil efterfølgende blive færdiggjort.

Parkeringshuset ved Kæhlersvej vil efter sommerferien begynde at skyde i vejret. Midt i oktober vil huset være rejst, og der vil være fuld gang i de indvendige arbejder. Frem mod december skal der monteres elevator og ind- og udkørselsramper, og området omkring parkeringshuset skal færdiggøres. Når den nye Rampen åbner til december, vil der være mulighed for også at benytte dette parkeringshus

Til december, når også parkeringshuset ved Kæhlersvej står færdigt, vil Næstved Kommune arrangere en officiel indvielse af byens nye 770 parkeringspladser.

Følg med i arbejdet på parkeringshusene på www.naestved.dk/phuse.

Foto: Næstved Kommune.

Nyt om Rampen
For at den nye Rampen kan blive klar til at åbne, bliver det nødvendigt for Banedanmark og Banedanmarks entreprenør at lukke for al krydsende trafik over den eksisterende Rampen.

Spærringen etableres den 28 august 2018 og forventes ophævet i november. Mens der er spærret, bliver den gamle Rampen revet ned, der etableres nye vejtilslutninger på både øst- og vestsiden af banen, og der monteres ind- og udkørselsramper til parkeringshuset.

Nyt om VUC
Allerede i august skal vi byde nye ansigter velkomne i midtbyen. VUC åbner i Teatergade og tager imod nye og gamle studerende i helt nye lokaler. Dermed åbnes der også for en ny del af Munkebakken, nemlig den nye have på taget af VUC’s byggeri.
 
Nyt om Udlændingestyrelsen
På parkeringspladsen til venstre for stationen (Posthusgrunden) sker der også forandringer.

I slutningen af juli overtager Bygningsstyrelsen grunden, som de har købt af Næstved Kommune, og deres entreprenør A. Enggaard A/S rykker ind for at etablere byggeplads.

De næste godt halvandet år vil de opføre et helt nyt kontorbyggeri, som Udlændingestyrelsen forventer at flytte ind i i foråret 2020.

Del på sociale medier